Andrea Verešová zase provokuje: Namiesto plaviek si dala šnúrky!

Modelka Andrea Verešová vyzerá aj po 40-ke úžasne. Spolu s manželom Danielom, ktorý nedávno tiež predviedol svoju vyšportovanú postavu, tvoria dokonalý pár. Nie každému sa však chce pozerať na ich sexi telá. A krásnej brunetke to dali fanúšikovia poriadne vyžrať!

Andrea napriek dvom pôrodom za celé tie roky nepribrala ani gram a zostala štíhla ako dievčatko. Vďačí za to dobrej genetike, ale aj každodennému cvičeniu jogy a zdravému stravovaniu. A na svoju postavu je patrične hrdá. Len na jej Instagrame si ju fanúšikovia môžu pozrieť takmer v každom uhle.

Andrea na svojom profile totiž rada dráždi. Fotky v plavkách zverejňuje ako na počkanie, no posledným záberom riadne šokovala. Namiesto plaviek jej zadok na fotke zakrývali iba šnúrky. A to už verejnosť celkom pohoršilo. 

"Nechcela by som, aby ma takto moje deti videli," píšu jej zhrození sledujúci. "Postava klobúk dole, ale sorry, nie je to už veľa? O chvíľku tu budete nahá pobehovať."

Verešová je však na podobné názory ze tie roky na očiach zvyknutá a zrejme sa jej to nedotklo ani tentoraz. Negatívne komentáre vôbec neokomentovala.