Na Lovestream festivale zahrá aj DJ EKG: Toto si pripravil pre fanúšikov!

Lovestream festival, ktorý je jedným z najväčších hudobných podujatí na Slovensku, ponúka tri dni plné hudby, zábavy a nezabudnuteľných zážitkov. Tento rok prinesie na pódiá hviezdy ako Rita Ora, Dimitri Vegas & Like Mike, Ray Dalton, Tom Walker a mnoho ďalších. Výnimkou nebude ani slovenský DJ EKG, ktorý fanúšikom posiela takýto odkaz.

DJ EKG vystúpi na festivale Lovestream už po druhýkrát. Festival sa uskutoční od 16. do 18. augusta 2024 na Starom letisku vo Vajnoroch v Bratislave. DJ EKG, ktorý je známy svojimi energickými setmi, vystúpi v nedeľu 18-teho augusta podvečer. 

"Tento festival má svetové parametre a je to pre mňa veľká pocta, že tam môžem hrať. Pripravím si špeciálny set," povedal fešák v ranných novinách TV JOJ, kde bol v pondelok exkluzívnym hosťom.

​DJ EKG je na slovenskej a medzinárodnej scéne dobre známy svojimi energickými vystúpeniami a schopnosťou udržať publikum v neustálom pohybe. Jeho predchádzajúce hranie na Lovestreame a iných významných festivaloch boli vždy vysoko hodnotené, čo z neho robí jedného z najžiadanejších DJ-ov na scéne.

View this post on Instagram

A post shared by djekg (@djekg)

​Nenechajte si ujsť DJ-a EKG na Lovestream festivale 2024 už 18. augusta 2024. Všetky potrebné informácie nájdete na oficiálnej stránke podujatia, kde rovnako zakúpite jednodňové aj celofestivalové lístky.

Tagy: DJ EKG