Leonardo DiCaprio v bolestiach: Letná dovolenka skončila katastrofou!

Americký herec Leonardo DiCaprio, do ktorého sú zamilované dámy po celom svete si momentálne užíva letnú dovolenku na pobreží Sardínie. Luxus si vychutnáva na obrovskej jachte a venuje sa aj plávaniu s priateľmi. Práve táto oddychová aktivita sa však premenila na nepríjemnú nehodu!

V Stredozemnom mori je sezóna medúz, ktorých chápadlá sú vybavené tisíckami žihadiel. A ako informuje portál TMZ, práve jedno z týchto žihadiel sa dotklo Leonardovho pravej polky zadku...

Držiteľ Oscara si užíval kúpanie v Stredozemnom mori so svojou priateľkou Vittoriou Ceretti. Krištáľovo modrá voda však dokáže byť zradná. To herec pocítil v momente, keď sa vynoril z vody a začal volať o pomoc. Na tele cítil obrovskú bolesť a z priezračného morského raja vyletel ako raketa. 

Na palube lode si červený fľak od medúzy prezeral aj so svojou polovičkou, ktorá sa mu snažila byť oporou. Následne absolvoval sprchu pod studenou vodou. Leo tak dostal ponaučenie, že medúzy si svoje obete vyberajú odhliadnuc od toho, či niekto je, alebo nie je celebrita.