Vo filme Miki zažiarila aj hviezda z Paneláka: Z úprimných slov Petry Blesákovej mrazí!

V utorok večer sa v jednom z bratislavských kín konala slávnostná premiéra filmu Miki, ktorý mapuje život Mikuláša Černáka, ale aj divoké 90. roky. Jednu z postáv stvárňuje aj herečka Petra Blesáková, ktorá pred rokmi hviezdila v kultovom seriáli Panelák. Po premiére zverejnila svoj názor na snímku a z jej slov doslova mrazí!

Herečka Petra Blesáková stvárňovala v kultovom seriáli Panelák úlohu Nataly, ktorá bola partnerkou a neskôr manželkou Masláka – pofidérneho podnikateľa s podozrivými kontaktmi. Veľmi podobnej role sa zhostila aj vo filmovej novinke Miki. Blondínka nechýbala ani na utorkovej slávnostnej premiére trileru z réžie Jakuba Kronera a pár hodín po evente zverejnila na svojom profile na Instagrame veľmi úprimný názor, u ktorého behá mráz po chrbte. „Moc…tá mení ľudí a ich hodnoty na nepoznanie. Zahadzuje zábrany a ničí charaktery aj tých, ktorí sú presvedčení, že im by sa niečo také stať nemohlo. Príbeh moci, ktorá sa dostala do rúk jedného muža zo stredného Slovenska zničila životy stovkám ľudí. Doteraz som nespracovala emóciu z premiéry, ktorá ma núti myslieť na tých, ktorí dodnes veria, že ich blízki sa jedného dňa zjavia vo dverách a všetko bude ako kedysi. Ľudská myseľ je krehká a bohužiaľ vidina majetku a peňazí ju dokáže opantať natoľko, že zatieni všetko dobré, čo v človeku je,“ napísala Blesáková.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Blesáková (@petra_blesakova)

Snímka bude v kinách už od 15. augusta a podľa oficiálneho traileru je jasné, že sa diváci majú na čo tešiť.Emócia z filmu je ešte silnejšia o to, že aj keď od 1997 prešlo takmer 30 rokov, veľa sa toho nezmenilo…,“ myslí si herečka.Choďte na film Miki, nie je to oslava mafiánov, ale varovanie pred tým, čo sa môže ľahko zopakovať. Klobúk dole pred každým, kto sa podieľal na filme, aký Slovensko potrebovalo…,“ dodala.

Petra Blesáková Zdroj: reprofoto