Vďaka seriálu Lásky v Istanbule vznikli nové priateľstvá: Detaily nám prezradil Daniel Žulčák

Už týždeň je na platforme JOJ PLAY dostupný romantický seriál Lásky v Istanbule, ktorý je plný nevšedných príbehov a dramatických zvratov, so slovensko-česko-tureckým obsadením, nakrúcaný v neprehliadnuteľných a jedinečných lokalitách priamo v Istanbule. Súčasťou tohto seriálu je aj herec Daniel Žulčák, ktorý nám porozprával, ako sa mu pracovalo za hranicami Slovenska.

​Daniel v seriáli stvárňuje postavu Filipa, ktorý je podľa jeho slov taký zabávač, ktorý však časom prehodnotí pohľad na svet. Prácu na tomto seriálovom počine si Žulčák pochvaľuje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JOJ PLAY (@jojplay_official)

"V Istanbule som predtým bol len raz v živote, zo školy, asi pred 12-timi rokmi. Bol to pre mňa obrovský zážitok, že ideme točiť do inej krajiny. Všade, kam sme sa pozreli, boli krásne výhľady, spoznával som mesto, ale aj štáb, keďže sme tam strávili asi 6 týždňov. Dokonca tam vznikli aj nové priateľstvá," povedal pre TV JOJ s nadšením a plný spomienok. 

​Zároveň však priznal, že nakrúcanie bolo náročné. "Veľa voľna sme nemali. Bolo stále čo robiť. A keď sa objavil nejaký voľný deň, tak sme behali po kultúre, alebo sme boli pri mori na severe Istanbulu," dodal. 

​Pre sympaťáka sú Lásky v Istanbule výnimočné. "Tento projekt iný v tom, že si pustíš tureckú telenovelu ale so slovenskými hercami. Veľmi sa mi páči ten príbeh," zhodnotil. Samotný názov seriálu v ňom vzbudzuje to, čo je v živote dôležité. 

"Láska je pre mňa veľmi dôležitá, keď nemáme lásku, tak vieme byť takí stratení. Ale keď ju nájdeme, tak aj tie problémy prejdú ľahšie," prezradil obľúbený herec. 

Sleduj seriál Lásky v Istanbule už na JOJ PLAY!