Synovia Britney Spears urobili vážny krok: Znamená to veľké zmierenie v rodine?

Všetky nezhody zahodili za hlavu. Synovia popovej hviezdy Britney Spears odpustili dedkovi Jamesovi Spearsovi všetko, čoho sa dopustil na nich a ich matke. A veru, že toho nebolo málo.

​V auguste 2019 nastal obrovský škandál, keď James fyzicky napadol Seana Prestona, syna Britney Spears, ktorý mal vtedy len trinásť rokov. Starý otec počas potýčky s vnukom rozbil dvere a chytil ho pod krk. Našťastie mu nespôsobil mu žiadne modriny.

Úrad okresného prokurátora vo Ventura County sa nakoniec rozhodol Jamesa kvôli incidentu neobviniť z trestného činu, ale bol mu uložený zákaz priblíženia sa k vnukom. Podľa najnovších informácií však chlapcovi dedovi odpustili. Uvedomujú si, že tu nebude večne. 

„Chalanom starý otec chýba. Odpustili mu,“ vyhlásil právny zástupca ich otca Kevina, Mark Vincent Kaplan v rozhovore pre New York Post.

"Kevin si neželal, aby bol James Spears trestne stíhaný. Policajné oznámenie, ktoré inicioval, bolo iba za účelom získania ochranného príkazu pre deti a ten zostáva v platnosti. Neexistuje však žiadne obmedzenie medzi Jamesom, ten komunikuje s nimi alebo oni komunikujú s ním," uviedol ďalej Kaplan.