Akčná komédia, ktorá vás zavedie na divokú jazdu: Sledujte film Spolujazda dnes večer na TV JOJ!

Pripravte sa na nekončiacu zábavu, adrenalínové akčné scény a nečakané priateľstvo v komédii Spolujazda! Tento film, plný humoru a napätia, sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre každého diváka!

Na čo sa môžete tešiť? 

Nesmelý vodič Uberu Stu túži po päťhviezdičkových hodnoteniach od svojich zákazníkov a snaží sa urobiť všetko pre ich maximálne pohodlie a úplnú spokojnosť. Od milého úsmevu, nekonečnej trpezlivosti až po cukríky zadarmo. Ale keď mu do auta nastúpi nevrlý obrovský chlap menom Vic, zistí, že úsmev a trpezlivosť na neho nefungujú. A cukríky už vôbec nie.

Z neotesaného pasažiera sa vykľuje tajný policajt, ktorý je práve po operácii očí, a tak nemôže šoférovať. Na cestu do akcie, na ktorej konci by malo byť zatknutie drogového dealera, si preto netradične objedná práve Stuov Uber.

Tým začína ich neuveriteľná bláznivá spolujazda, počas ktorej sa neistý Stu postupne zapája do Vicovej policajnej akcie. Na začiatku mu nahrádza jeho neistý zrak, ale ako akcia naberá obrátky, preberá iniciatívu a stáva sa pre tento deň postrachom celého podsvetia.

Päťhviezdičkové hodnotenie a úsmevy už veľmi nerieši, ale možno bude Vic nakoniec patriť medzi jeho najspokojnejších zákazníkov a pomôže Stuovi vylepšiť jeho skóre.

Sledujte film Spolujazda už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: komédia