Láska, hudba, smiech a krásna príroda: To všetko už dnes večer vo filme Mamma Mia! 2!

Pokračovanie obľúbenej komédie Mamma Mia! 2 vás opäť prenesie na malebný grécky ostrov Kalokairi, kde vás pohltí príbeh plný lásky, priateľstva a nezabudnuteľných hitov legendárnej skupiny ABBA. Tentoraz sa vráti nielen k milovaným postavám, ale aj do minulosti, aby sa odhalili skryté tajomstvá a začiatky jednej veľkej lásky.

​Príbeh sa tentoraz odohráva v dvoch časových líniách. Súčasnosť nám ukazuje, ako sa Sophie pripravuje na veľké otvorenie hotela, ktorý postavila na počesť svojej matky Donny. Medzitým sa vraciame do minulosti, kde mladá Donna prežíva dobrodružstvá, ktoré ju nakoniec priviedli na ostrov Kalokairi a ku trom veľkým láskam svojho života.

Pokračovanie sa môže pochváliť nielen novými hudobnými číslami, ktoré opäť obsahujú hity ABBY ako Dancing Queen, Waterloo, či Fernando, ale aj návratom ikonických postáv, vrátane Cher, ktorá si zahrala Donninu matku, Ruby.

Jednou z najväčších zaujímavostí filmu je fakt, že väčšina vonkajších scén bola natočená na nádhernom chorvátskom ostrove Vis, ktorý dokonale nahradil fiktívny grécky ostrov. Toto rozhodnutie nielenže prispelo k jedinečnej vizuálnej atmosfére filmu, ale aj k jeho autenticite a zachovaniu ducha pôvodného filmu.

Film Mamma Mia! 2 nie je len nostalgickým výletom pre fanúšikov prvého počinu, ale aj samostatným príbehom, ktorý oslavuje silu hudby, lásky a rodinných vzťahov. Ak ste si užili prvý film, toto pokračovanie vám rozhodne vykúzli úsmev na tvári a možno aj slzu v oku.

Sledujte Mamma Mia! 2 už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Mamma Mia!