Princ William sa znovu pustil do Harryho: Konflikt kvôli dedičstvu!

Situácia medzi kráľovskými bratmi je už dlhú dobu napätá. Synovia princeznej Diany obaja hľadia na svet trošku inak a ich názory sa nestretávajú. Tentokrát sa však podľa magazínu Closer majú v zuboch pre niečo iné... A tým sú práve peniaze!

​William a Harry si už nejaký čas nevedia prísť na meno. Najväčšie problémy prišli v čase, keď si známy ryšavec začal románik s exotickou herečkou Meghan Markle. Tú si zobral aj za manželku, čo staršieho brata s konzervatívnejším pohľadom na svet celkom naštvalo. 

Tentoraz však dôvodom ich sporu nie je žena, ale peniaze. Princ Harry by mal po dovŕšení 40-tky, ktorú bude oslavovať v polovičke septembra, dostať približne 7,7 milióna eur. Bývalá kráľovná mu tieto peniaze vyčlenila do zvereneckého fondu, z ktorého dostanú jej pozostalí peniaze.

Jeho starší brat však nad týmto krúti hlavou a tvrdí, že si taký obnos peňazí vôbec nezaslúži. V tomto názore ho podporuje aj jeho manželka Kate. 

„William je z toho, že Harry opäť na rodine zarobí a odnesie si domov milióny, veľmi znechutený. Podľa neho nepohol ani prstom, aby si ich zaslúžil. Nič s tým však nemôže urobiť, maximálne krútiť hlavou. Keby to však bolo na ňom, tak by Harry nedostal nič. William si nemyslí, že jeho brat je v pozícii, že si to zaslúži a dáva jasne najavo, že si myslí, že to nie je správne. William a Kate neveria Harrymu a Meghan, takže to, že teraz dostanú peniaze z dedičstva kráľovnej, ich poriadne hnevá," povedal zdroj pre magazín Closer.