Milan Ondrík je kráľom premien: Pamätáte si, ako vyzeral pred 16 rokmi v našom seriáli?

Už vo štvrtok príde do kín filmová novinka s názvom Miki, v ktorej si hlavnú úlohu zahral fantastický herec Milan Ondrík. Na svoje divadelné, filmové o seriálové postavy sa vždy dôsledne pripravuje a snímka z prostredia 90. rokov nie je výnimkou. Pamätáte si však, ako vyzeral v iných projektoch Televízie JOJ?

Jednou z prvých úloh, ktoré si herec Milan Ondrík na JOJke zahral, bol pofidérny Ananás v komediálnom seriáli Kutyil s.r.o. Písal sa rok 2008 a len 28- ročný Ondrík sa postavil pred kamery so zeleným čírom na hlave. Objavil sa aj v kultovom Paneláku, kde hral najmä po boku Viky Rákovej. Tentoraz už bez číra, ale za to so sladkým úsmevom na perách. Ten mu z tváre zmizol v ikonickom seriáli Za sklom, kde si zahral obávaného mafiána Bongyho. Pre tento projekt nabral svalovú hmotu a ukázal, že v ringu mu to ide rovnako dobre ako s dlátom v ruke – keďže vyštudoval rezbárčinu. S fúzmi a dlhšími vlasmi sa zas predstavil v projekte 1890, kde spolu s kolegom a kamarátom Martinom Nahálkom stvárňovali žandárov z Betliara. Za elegána s ulízanými vlasmi bol v seriáli Vlci, kde si zahral po boku Anny Javorkovej rovnako ako vo filme Miki.

Naposledy sme ho na JOJke videli v úlohe modelingového guru Adriána v prvej sérii projektu Iveta. Tesne po dotočení tohto seriálu sa už Ondrík vrhol na prípravy na Mikiho. „Keď som šiel na casting na Mikiho, tak som bol vtedy taký chudší, lebo som v tom období dotočil seriál Iveta. Šiel som do kontrastnej postavy, čo som vlastne aj chcel. Aby som sa aj fyzicky zmenil. Ja sa rád fyzicky mením, pretože to nie je jednoduché na Slovensku. V zahraničí a za morom to je jednoduchšie, pretože tí herci dostanú na tú prípravu čas. Možno aj rok. Stretávajú sa s ľuďmi, psychológmi, s trénermi a my toto všetko musíme robiť popri našom hereckom povolaní. Ale ja som v tom striktný a dávam si pozor na to, aby sa mi postavy nemiešali. Nikdy netočím veci naraz. Keď mám nejaký projekt, tak do toho...neviem si predstaviť, že by som točil v podobe Mikiho, keď som mal fúzy a bol som nabratý, napríklad, módneho návrhára,“ povedal v Erike Barkolovej v Podcaste 24.

Film Miki si môžete pozrieť v slovenských kinách už od 15. augusta!