Festival LOVESTREAM bude plný svetových hviezd: Spevák Ray Dalton sa už nevie dočkať Slovenska!

Na dlho-očakávanom festivale Lovestream vystúpi aj uznávaný americký hudobník Ray Dalton. Náš moderátor Thomas Puskailer ho vyspovedal len pár dní pred jeho príchodom na Slovensko. Dalton neskrýval nadšenie a prezradil, na čo sa v našej krajine najviac teší.

​Okrem skvelých umelcov ako Macklemore, Rita ora, alebo DJ Tiesto sa na hudobnom festivale LOVESTREAM predstaví aj americký spevák Ray Dalton. Pár dní pred jeho koncertom ho vyspovedal náš moderátor Thomas Puskailer. Umelec mu porozprával o svojich hudobných začiatkoch, ale aj o tom, ako sa teší na svoj príchod na Slovensko. 

"Keď som vyrastal, s hudbou ma zoznamovali rodičia. Moja mama je mexického pôvodu a môj otec je Afroameričan. Takže už vtedy som mal dve úplne rozličné stránky hudby. Vždy keď sme sa viezli v aute, spievali sme z plných pľúc. To bolo moje prvé zoznámenie s hudbou," prezradil v rozhovore, ktorý bol odvysielaný minulý štvrtok v Ranných novinách TV JOJ. 

Na svojej hudobnej kariére začal pracovať už ako tínedžer. "Moji priatelia na strednej škole ma počuli spievať a povedali mi, že mám dobrý hlas. Potom som spieval na maturitnom večierku a všetci mi tlieskali," dodal umelec.

"Pred koncertom si robím hlasovú rozcvičku v sprche. Potom si dám s mojím tímom panáka Tequily. To je taký náš rituál," priznal Thomasovi, no a ďalej neskrýval nadšenie z toho, že o pár dní zavíta do našej krajiny. 

"To bude vôbec moja prvá návšteva Slovenska. Budem vystupovať na hlavnom pódiu, čo je pre mňa veľká česť. Veľmi sa teším, že uvidím nejakú kultúru, ochutnám nejaké jedlo a tradičný nápoj. To je to, čo ma baví na mojej práci," uviedol s očakávaním samotný Ray Dalton, ktorý je svetová hviezda. 

​Nenechajte si ujsť famózneho speváka, ako je Ray Dalton na LOVESTREAM festivale 2024 už 18. augusta 2024. Všetky potrebné informácie nájdete na oficiálnej stránke podujatia, kde rovnako zakúpite jednodňové aj celofestivalové lístky.