Celeste Buckingham opäť čelí nepríjemnej kritike: Jej reakcia na hejterov vás prekvapí!

Speváčka Celeste Buckingham pred pár rokmi odišla na ostrov Madeira, kde začala nový život. Sympatická brunetka sa rozhodla pre tento krok po tom, ako si podľa vlastných slov prešla pocitom vyhorenia či šikanou, ktorá sa podpísala na jej psychike.

Celeste Buckingham už viackrát otvorene prehovorila o problémoch, ktorými si preskákala počas kariéry, keď bola na vrchole. Tlak verejnosti sa odrazil na jej psychickom, aj fyzickom zdraví. Aj keď si prešla šikanou, v súčasnosti opäť pôsobí, že je vyrovnaná a konečne šťastná.

Sociálne siete však dokážu byť tvrdé a ľudia, ktorí na nich figurujú, občas nepoznajú empatiu. Brunetka tak stále musí čeliť neprajníkom, ktorí sa púšťajú do jej vzhľadu. 

Keď nedávno vydala svoj nový singel, ku ktorému nakrútila aj videoklip, opäť sa roztrhlo vrece s neprajnými komentármi. „Vyzeráš ako Fiona zo Shreka, samozrejme, v Shrekovej podobe. Chlpatá tučná obluda,“ vyskytlo sa pod videom.

Takéto slová dokážu zamávať aj so silnými povahami. Celeste však po nepríjemných skúsenostiach z minulosti vie, ako má v takýchto prípadoch zareagovať. Kedysi by sa z toho možno zrútila, dnes, po veľkej vnútornej premene nad tým len mávne rukou.

„Vždy ma to poteší, keď si pozeráte moje nové klipy a vnímate každý nový detail,“ odpísala kritikovi na krutý komentár, ktorým sa ju snažil uraziť.