Toto na svojom koncerte speváčka Adele nečakala: Fanúšik ju donútil priznať zásnuby!

Hviezdna speváčka Adele konečne potvrdila zásnuby po troch rokoch vzťahu s agentom športových hviezd Richom Paulom. Stalo sa tak na jednom z koncertov v mníchovskom amfiteátri pre 80-tisíc ľudí. Na prvý pohľad to znie možno smiešne, no donútil ju k tomu jeden z fanúšikov.

​Z publika totiž obdivovateľ krásnej speváčky zakričal, že si ju chce vziať za ženu. „Ale ja si ťa nemôžem vziať, pretože sa budem vydávať,“ reagovala Adele a poklepala významne na prstenník ľavej ruky na znamenie zasnúbenia.

Na nej síce v tom momente nemala zásnubný prsteň, ale všetkým v aréne to bolo v tej chvíli jasné, čo tým dáva najavo. Adele sa už nejakú dobu pýši štvorkarátovým diamantovým prsteňom, ktorý od Paula dostala. 

O zásnubách dvojice sa vedú všemožné špekulácie už od roku 2022. Obzvlášť podozrenie fanúšikovia nabrali, keď umelkyňa na svojom koncerte v Las Vegas vyhlásila, že keď ide o šport, tak nie je tou najlepšou manželkou.

Už od konca júla sa však hovorí, že sa Rich vyslovil len nedávno počas ich pobytu v speváčkinej domovine. Zásnuby mali potom osláviť v krásnom päťhviezdičkovom hoteli Chiltern Firehouse. Oficiálne však ani jeden z nich tieto informácie nepotvrdil.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Tagy: Adele