Princ William ohromil verejnosť novým vzhľadom: Takto ho ešte nikto nevidel!

Princ William, ktorý je známy svojou konzervatívnou eleganciou, prekvapil verejnosť radikálnou premenou. Čo sa mu stalo?

​Pre princa Williama je typický klasický štýl, ktorý sa roky nemení. O to viac prekvapivá je jeho dramatická zmena imidžu, ktorá okamžite vzbudila pozornosť médií a fanúšikov. 

​V nedeľu sa skončili olympijské hry v Paríži, ktoré priniesli Veľkej Británii množstvo úspechov, medailí a nezabudnuteľných zážitkov. Britským športovcom poďakovalo viacero slávnych osobností vrátane princa Williama a jeho manželky, princeznej Kate.

Dvojica preto zverejnila na svojom Instagrame video, v ktorom sa prihovorili verejnosti. „V mene všetkých, ktorí sme sa na vás doma dívali, chcem pogratulovať tímu Veľkej Británie," zmienila sa Kate. „Ďakujeme za všetko, čo ste dosiahli. Boli ste pre nás všetkých inšpiráciou," doplnil ju William.

​Fanúšikov však viac ako ich slová zaujala princova tvár, ktorá vyzerala celkom inak. On a jeho rodina si totiž počas týchto týždňov užívajú letnú dovolenku, a tak nemusia dodržiavať prísne pravidlá, ktoré platia pre členov kráľovskej rodiny. Tie sa týkajú aj ich vzhľadu. 

Keďže od toho šľachtic nateraz upustil, nechal si narásť poriadnu bradu. Tá mu úplne zmenila upravený výzor, na aký sme dlhé roky zvyknutí.

Zdroj: instagram/princeandprincessofwales

​Video sa spustí po kliknutí na Snoop Dogga.