Brad Pitt a George Clooney: Dlhoročné priateľstvo, ktoré odolalo aj Tarantinovej kritike!

Hollywoodske hviezdy George Clooney a Brad Pitt si udržujú priateľstvo už viac ako tri desaťročia. V nedávnom rozhovore pre britský magazín GQ otvorene prehovorili o svojom vzťahu, vzájomnej podpore, ale aj o tom, prečo George už nikdy nechce spolupracovať s Quentinom Tarantinom.

Clooney and Pitt Clooney and Pitt Zdroj: Instagram

​George Clooney a Brad Pitt sú jednou z najznámejších priateľských dvojíc v Hollywoode. Ich vzťah trvá od 90. rokov a prešiel rôznymi skúškami času. V spoločnom rozhovore pre septembrové vydanie magazínu GQ obaja otvorene prehovorili o tom, čo ich priateľstvo udržalo pevné a prečo je pre nich také dôležité.

"Občas sa navzájom kontrolujeme, čo je dôležité pre udržanie priateľstva. V živote sa veci môžu skomplikovať, a preto sa musíme uistiť, že je všetko v poriadku," prezradil Clooney. Brad Pitt dodal: "Volám Georgovi pri mnohých príležitostiach, keď sa veci pohýbu. Vie pochopiť, čo nikto iný nedokáže."

Obaja herci spolupracovali na niekoľkých úspešných filmoch, vrátane kriminálnej komédie Po prečítaní spáľte a trilógie Dannyho 11, 12 a 13. No aj keď sa nevyhnú rôznym režisérom, Clooney má jasnú predstavu, s kým už nikdy nechce pracovať.

V rozhovore rázne vylúčil možnosť ďalšej spolupráce s Quentinom Tarantinom. "Nie je filmovou hviezdou," vyhlásil Tarantino na adresu Clooneyho v jednom zo svojich rozhovorov, čím si evidentne vyslúžil hercovu nevôľu. 

"Takže teraz si hovorím, tak dobre, kamoš, choď do kelu. Nevadí mi, že mu to dávam zožrať. On mi to dal tiež. Ale nie, pozrite, máme fakt šťastie, že sme mohli pracovať so skvelými režisérmi,“ dodal George.

Zdá sa, že ani kritika od veľkých režisérov nedokáže narušiť dlhoročné priateľstvo týchto dvoch hollywoodskych titánov, ktoré je založené na vzájomnej dôvere a podpore.