Jennifer Lopez a Ben Affleck sa oficiálne rozvádzajú: Speváčka prezradila, kedy dala hercovi košom!

Mesiace špekulácií sa potvrdili. Jennifer Lopez a Ben Affleck sa definitívne rozvádzajú. Speváčka podala žiadosť o ukončenie manželstva na konci augusta. Ich problémy však mali začať už oveľa skôr. Vyplýva to zo zverejnených dokumentov z rozvodového konania.

​Jennifer Lopez a Ben Affleck sa prvýkrát stretli počas nakrúcania filmu Gigli v roku 2002. Ich chémia bola okamžite zrejmá, a už čoskoro sa stali jedným z najznámejších párov v Hollywoode. Ich prezývka "Bennifer" sa stala synonymom pre ich verejnú romantiku. V novembri 2002 sa zasnúbili, a ich plánovaná svadba v septembri 2003 bola mimoriadne očakávaná.

Kríza a rozchod

Napriek všetkým očakávaniam a plánom sa ich vzťah začal rozpadávať. V januári 2004, len pár dní pred plánovanou svadbou, oznámili, že sa rozhodli odložiť svadbu kvôli "nepokoju verejnosti". Nakoniec sa v januári 2004 definitívne rozišli, čo bol pre fanúšikov a médiá veľký šok. O mesiac neskôr sa rozišli úplne, čo obaja potvrdili vo vyhláseniach pre tlač.

Obnovenie vzťahu

O viac ako 17 rokov neskôr, v máji 2021, sa obaja náhle znovu objavili na verejnosti ako pár. Tento návrat, často označovaný ako "Bennifer 2.0", vzbudil obrovský záujem. Ich romantický návrat bol obklopený pozornosťou médií a fanúšikov, a mnohí sa pýtali, či to bude mať trvalý charakter. V júli 2022 sa zosobášili v Las Vegas, následne usporiadali druhú svadobnú oslavu v auguste 2022 v Georgii.

Rozvod

Hoci ich druhé manželstvo začalo s nádejou na nový začiatok, v auguste 2024 prišla správa o ich rozvode.Podrobnosti rozvodu, ako napríklad dôvody a detaily o rozdelení majetku, neboli verejne zverejnené, ale správy naznačujú, že ich vzťah čelil rôznym osobným a profesionálnym výzvam. Okrem toho vraj dvojica neuzavrela predmanželskú zmluvu, takže o miliónoch dolárov, ktoré počas manželstva zarobili, bude rozhodovať súd. 

Špekulácie o tom, že by to medzi nimi malo škrípať, sa však verejnosťou šírili už niekoľko mesiacov. A dnes je jasné, že to bola pravda. V návrhu o rozvod speváčka totiž uvádza, že manželstvo neplní svoju funkciu už od 26. apríla.

Tento smutný príbeh ukazuje, že aj najžiarivejšie hviezdy môžu čeliť ťažkostiam v osobnom živote, a aj keď sa romantické sny nie vždy končia podľa plánov, cesta k osobnému šťastiu môže byť rôznorodá.