Spevák Miro Jaroš skončil v nemocnici: Zranil sa počas letného turné!

Miro Jaroš aktuálne koncertuje po celom Slovensku. Vyťažené obdobie si však zrejme vypýtalo svoju daň. Spevák sa fanúšikom prihovoril z Košíc a prezradil, že nemá za sebou najlepšiu noc. Skončil totiž v nemocnici.

​Miro Jaroš je najúspešnejší interpret, ktorý robí hudbu pre deti. Jeho koncerty sú žiadané po celej krajine. Preto počas letných prázdnin lieta z mesta do mesta.

Aktuálne vystupoval v Košiciach, no rozhodne to neskončilo podľa jeho predstáv. "Ahoj Košice, ja idem práve z očnej pohotovosti, kde mi vybrali 3 také maličké úlomky, ktoré som mal zapichnuté pod viečkom, ktoré mi spôsobovali bolesť. Zrejme sa mi tam dostali na koncerte, keď sme včera spievali pesničku Disko. Si pamätám, že ma začalo veľmi bolieť oko," ozrejmil na Instagrame.

"Myslel som si, že to bude nejaká smietka, ktorá sa vyplaví, ale keďže v noci sa mi zle spalo a ráno som sa zobudil na veľmi silnú bolesť, tak som sa rozhodol, že pôjdem na očnú pohotovosť a dobre som urobil, pretože dievčatá, ktoré tam boli, mi pomohli. Mňa teraz to oko bolí oveľa menej, takže vrátim sa na hotelovú izbu a trošku to ešte dospím. Aj takýto je život na turné, ale nemenil by som za nič," rozhovoril sa, teraz už s úsmevom.

„Reálny život. Nie je len o tom, že všetko ide hladko a všetko vychádza ako chceme. Občas pripomenie, že človek je len malý pán na to, aby rozhodoval. Som OK, už to bolí len trochu," dodal.

Tagy: miro jaroš