Šokujúce obvinenia od bývalých priateľov princa Harryho: Ako hlboko ešte môže klesnúť?

Princ Harry sa ocitol pod paľbou ostrých kritík od svojich bývalých priateľov, ktorí tvrdia, že jeho reputácia sa dostala na úplne novú úroveň pádu. Čo vyplávalo na povrch tentoraz?

​Princ Harry čelí tvrdým obvineniam zo strany bývalých priateľov. Pre The Sunday Times si viacerí z nich nebrali servítku pred ústa a povedali, ako vnímajú jeho správanie.

„Je ako nahnevaný chlapec. Veci sa nevydarili tak, ako si predstavoval. Podľa mňa mu chýba Británia a zúfalo chce, aby ho ľudia obdivovali. Každý, kto ho pozná vie, že by bol najradšej, keby ho všetci milovali tak, ako Williama a Kate," uviedol jeden z nich.

To však nie je všetko. V zuboch zrejme leží viacerým ľuďom, ku ktorým mal kedysi blízko.  „Nemôžem uveriť tomu, ako hlboko klesol. Je to hrozne nelojálne. Rozhovor s Oprah, dokument na Netflixe a potom jeho kniha. Trikrát a dosť. Harry a Meghan mohli odísť s dôstojnosťou a slušnosťou a nemuseli pošpiniť rodinu. Výsledkom je, že za peniaze nahádzali špinu na vlastnú rodinu," dodal ďalší jeho dnes už bývalý priateľ rozhorčene.