Mariah Carey prežíva obrovský smútok: V jeden deň prišla o matku aj sestru!

Americká speváčka a skladateľka Mariah Carey uplynulý víkend dostala obrovskú ranu. A to rovno dvojitú. V rovnaký deň umrela jej matka Patricia (†87), ako aj staršia sestra Alison (†63). Čo sa stalo?

Mariah smutnú správu potvrdila časopisu People. „Mám zlomené srdce... Uplynulý víkend som stratila svoju matku. Bohužiaľ, tragickou udalosťou prišla v rovnaký deň o život aj moja sestra,“ povedala držiteľka Grammy.

„Dostalo sa mi toho požehnania a mohla som s mamičkou stráviť posledný týždeň, kým zomrela,“ priznala. „Vážim si podporu a lásku od všetkých, a to, že v tomto šialenom období rešpektujete moje súkromie,“ odkázala fanúšikom. Žiadne ďalšie podrobnosti, vrátane príčiny smrti Patricie a Alison, nie sú zatiaľ verejne známe.

Mariah zdedila talent práve po svojej mame. Tá bola, predtým než mala deti, operná speváčka a hlasová lektorka. Ich vzťah bol však celý život komplikovaný. „Rovnako ako mnoho aspektov môjho života, bol aj môj vzťah s matkou plný rozporov. Nikdy nebol len čiernobiely – bola to celá dúha emócií,“ napísala Carey.

Pošramotený bol aj vzťah speváčky a jej staršej sestry. Alison sa živila ako prostitútka, žila na hranici chudoby, bojovala so závislosťou na drogách, s chorobou AIDS a s rakovinou pečene. Na začiatku tisícročia zaplatila Mariah sestre protidr*gové liečenie. Ani to však nakoniec nepomohlo.

Tagy: Mariah Carey