Prezidentka: Príbeh, ktorý vás vtiahne do víru lásky a politiky!

Romantická komédia Prezidentka prinesie na televízne obrazovky jedinečný príbeh prvej ženy na čele Českej republiky, ktorá sa ocitne na hranici medzi srdcovými záležitosťami a politickými povinnosťami. V tomto filme sa snúbi elegancia vysokých politických kruhov s prostou krásou bežného života, čím vytvára nezabudnuteľnú mozaiku emócií, humoru a nečakaných rozhodnutí.

Kateřina Čechová, prvá žena v histórii Českej republiky, ktorá zastáva najvyšší politický úrad, žije život, o ktorom mnohí len snívajú. Avšak, za múrmi prezidentského paláca a pod ťarchou protokolov a politických rozhodnutí, sa Kateřina cíti čoraz vzdialenejšia od skutočných radostí života. Túži po chvíľke obyčajnosti, po niečom, čo by ju vrátilo späť do sveta, kde je možné byť jednoducho sebou.

​Jednu noc sa rozhodne vyjsť z tieňa moci a vydať sa inkognito do ulíc Prahy. V tomto nečakanom úniku stretáva Petra Mareša, talentovaného sochára, ktorý v nej nevidí prezidentku, ale obyčajnú ženu. Iskra medzi nimi je okamžitá, a tak sa začína príbeh, ktorý obaja nedokážu udržať v tajnosti. Láska rozkvitá, no situácia sa čoskoro skomplikuje, keď ich vzťah vyjde najavo. Kateřina musí čeliť dileme, ktorá preverí jej srdce i jej povinnosť voči národu.

​Prezidentka je viac než len film o láske – je to príbeh o hľadaní rovnováhy medzi osobným šťastím a zodpovednosťou, ktorá prichádza s mocou. Film zaujme nielen nádhernými zábermi nočnej Prahy, ale aj pôsobivými výkonmi Anny Geislerovej a Ondřeja Vetchého.

Táto romantická komédia vás prenesie do sveta, kde sa stretávajú dva rozdielne svety – ten politický a ten úplne obyčajný. A práve tam, na tom jemnom rozhraní, sa odohráva príbeh, ktorý vás chytí za srdce a prinúti vás zamyslieť sa nad tým, čo je v živote skutočne dôležité​.

​Sledujte film Prezidentka už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Prezidentka