Rozhnevaný muž: Jason Statham príde s chladnou pomstou už dnes večer na vaše obrazovky!

Vstúpte do sveta, kde pomsta nepozná hranice. Vo filme Rozhnevaný muž vás legendárny Jason Statham opäť vtiahne do surového akčného thrilleru pod režisérskou taktovkou Guya Ritchieho.

Jason Statham Jason Statham Zdroj: ew.com

​Tento temný a nekompromisný príbeh sleduje tajomného muža s prezývkou H, ktorý sa zamestná v bezpečnostnej firme prepravujúcej veľké finančné čiastky po Los Angeles. Keď však dôjde k sérii brutálnych lúpeží, H začne odhaľovať svoju skutočnú motiváciu – získať krvavú pomstu za smrť svojho syna.

Film sa odlišuje od klasických Ritchieho diel absenciou jeho typických humorných prvkov a hravých dialógov. Namiesto toho ponúka chladnú a napínavú atmosféru, ktorá diváka drží na okraji sedadla.

Statham v úlohe neústupného pomstiteľa exceluje, pričom jeho postava pôsobí ako samotná personifikácia hnevu. Scény plné akcie a napätia pripomínajú klasiky ako Neľútostný súboj, pričom celý film je obohatený o temnú hudbu a vizuálne majstrovstvo.

Pripravte sa na dychberúci zážitok plný napätia a adrenalínu, kde H nepozná zľutovanie. Rozhnevaný muž je film, ktorý si nesmiete nechať ujsť!

View this post on Instagram

A post shared by Wrath Of Man (@wrathfilm)

Sledujte filmový trhák Rozhnevaný muž už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!