Madonna vraj drží svojho zajačika na krátko: Toto sú pravidlá, ktoré musí dodržiavať!

Vzťah popovej ikony Madonny s o polovicu mladším športovcom Akeemom Morrisom nie je len o romantike. Podľa uniknutých informácií si Madonna udržiava prísnu kontrolu nad svojím milencom, ktorý to s ňou vôbec nemá jednoduché.

Zdroj: Instagram/Madonna

​Madonna nie je len kráľovnou popu, ale aj nekompromisnou šéfkou svojho súkromného života. Jej vzťah so športovcom Akeemom Morrisom vzbudzuje pozornosť nielen kvôli ich vekovému rozdielu, ale aj kvôli pravidlám, ktoré tento mladší muž údajne musí striktne dodržiavať.

Podľa dôveryhodného zdroja, ktorý sa rozhodol prehovoriť, Madonna drží Akeema na krátkom vodítku. "Je veľmi prísna. On u nej býva, ale to, že s ňou zdieľa posteľ, neznamená, že v nej môže spať. Spí tam ona, on musí ísť spať do svojej posteli, ale vstávať musí vtedy, keď aj ona, nech sa deje čokoľvek," prezradil magazínu Radar Online.

Napriek tomu, že sa ich vzťah javí ako príliš kontrolovaný, Akeem si vraj nemá na čo sťažovať. Madonna ho údajne zahŕňa drahými darčekmi a luxusom, ktorý si iní môžu len predstavovať. No výmenou za to musí byť k dispozícii na zavolanie. Mladík má dokonca zakázané sledovať šport a televíziu počas trávenia ich spoločného času, pokiaľ to nie je niečo, čo ona výslovne chce.

Madonna neakceptuje žiadne výnimky. Zdá sa, že ak chce mladý športovec zostať po boku tejto megahviezdy, bude musieť prijať fakt, že vzťah s popovou kráľovnou má svoje nevšedné pravidlá.

Tagy: MAdonna