Meghan Markle nemá v zuboch len kráľovská rodina: Ľudom v jej okolí dokonca naháňa strach!

Meghan Markle nie je zrovna obľúbenou členkou kráľovskej rodiny. Manželka princa Harryho zrejme nesadla nielen jeho rodine, ale i ľuďom v jej okolí. Podľa portálov The Sun či The Hollywood Reporter to je s ňou na nevydržanie.

Zdroj: Profimedia

​Meghan Markle spoločne s Harrym a ich deťmi už pár rokov nežijú v Buckinghamskom paláci. Vzdali sa aj kráľovských povinností a presedlali na bežnejší život. Ako sa však šepká už nejakú dobu, v ich manželstve si majú prechádzať krízou

Škrípať to však nemá len vo vzťahu s jej polovičkou. S exotickou tmavovláskou majú mať problém aj ľudia v jej okolí. Jej nekorektné správanie sa malo podľa portálu The Sun prejaviť už počas pobytu v Anglicku. 

„Poznám ľudí z Windsoru, ktorí hovorili, aká náročná bola, keď bývali v Adelaide Cottage. Bolo obdobie, keď bola neuveriteľne hrubá k jednému zo zamestnancov a hlavný záhradník sa sťažoval kráľovnej,“ povedal expert na kráľovskú rodinu.

Rovnaký postoj však údajne zaujala aj teraz, počas života v Amerike. Podľa zdroja pre The Hollywood Reporter sa s Meghan vraj absolútne nedá vychádzať. Svojmu okoliu naháňa strach a nikoho okrem seba nepočúva. 

„Pochoduje ako diktátor na vysokých opätkoch a šteká rozkazy. Videl som, ako rozplakala dospelých mužov,“ dodal zdroj.

Ryšavý princ ju však vraj v tomto správaní nenasleduje. K ľuďom sa snaží správať slušne. Na pravdivosti týchto špekulácií pridáva aj nedávny odchod šéfa štábu Sussexovcov, ktorý od manželov odišiel len po troch mesiacoch.