Z rozkošného chlapčeka je poriadny fešák: Dvadsiatnik Max Bolf ukázal aj svoju priateľku!

Keď pred rokmi začal Max Bolf hrať v seriáli Naši, bol roztomilým chlapčekom, ktorého si všetci obľúbili. Odvtedy však už pretieklo veľa vody Dunajom a z dieťaťa je dnes dospelý charizmatický mladý muž.

Herca Maxa Bolfa sme spoznali pred ôsmimi rokmi, keď začal účinkovať v úspešnom seriáli Naši. Vtedy to bol malý rozkošný chlapček, ktorý vyčaroval úsmev na tvári azda každému, kto ho videl. Čas však beží naozaj rýchlo a Max tento rok sfúkol na torte už dvadsať sviečok. Že poriadne zmužnel sme mali možnosť vidieť aj na špeciálnej štvrtkovej predpremiére reality hry Zradcovia, na ktorú sa prišiel pozrieť do jedného z bratislavských hotelov.

Max má medzi dievčatami na sociálnych sieťach veľkú fanúšikovskú základňu a pravidelne mu nechávajú množstvo pozitívnych komentárov a lajkov. „Samozrejme, teší ma, že má úspech to, čo robím. Že sa niekam posúvam a že to niekoho baví. Zahreje to pri srdci a je to milé,“ povedal Max pre joj.sk. Jeho srdce však už patrí sympatickej Tereze, s ktorou prišiel na event ruka v ruke.

Max Bolf s priatelkou Zdroj: TV JOJ

Tagy: Max Bolf