Program Campana batucada

Fitshaker oslavuje 10 rokov: Čaká ťa Zora Czoborová, DJ Milan Lieskovský a deň plný cvičenia!

Slovenská online fitnes komunita sa pripravuje na udalosť roka! Fitshaker, najznámejšia cvičebná platforma, ktorá už desať rokov motivuje tisíce žien na ceste za zdravším a aktívnejším životným štýlom, oslavuje svoje 10. narodeniny. A ty môžeš byť pri tom! 28. septembra 2024 sa v bratislavskom Dome športu uskutoční veľkolepá narodeninová párty. Čo ťa čaká? Zora Czoborová, DJ Milan Lieskovský, najlepší slovenskí tréneri, darčeky, a to je len začiatok!

Fitshaker: Desaťročie plné pohybu a inšpirácie

Za posledných desať rokov sa Fitshaker stal synonymom pre aktívny životný štýl. So svojimi viac ako 1 500 videamia rôznorodými tréningovými programami, Fitshaker ponúka komplexnú podporu pre ženy, ktoré chcú cvičiť z pohodlia domova. Oslava 10. narodenín je poďakovaním všetkým členkám a priaznivcom, ktorí Fitshakeru dôverovali a prispeli k jeho úspechu.

Zdroj: Fitshaker

​Program, ktorý ti prinesie nezabudnuteľný deň

Tento výnimočný deň sa bude niesť v duchu cvičenia, zábavy, skvelej hudby a príjemných stretnutí. Čakajú ťa obľúbení tréneri z Fitshakera, ktorí ti predvedú svoje najlepšie tréningy priamo na pódiu.

9:00 - 12:30 – Blok HARMONY

  • Pilates flow s Lenkou Velínskou – Jemné, plynulé cvičenie, ktoré ťa naštartuje do dň
  • Joga a sound healing s Nikol Chovancovou a Luciou Nosko – Spojenie jogy a liečivých zvukov pre úplné uvoľnenie.
  • Pomaly a precíteneJan Caha a Maggie Kažimírová ťa prevedú pomalým, ale efektívnym cvičením, ktoré precvičí každý sval.

14:00 - 18:15 – Blok ENERGY

  • Legendárna Matejova tabata – Rýchle a intenzívne cvičenie, ktoré ťa nakopne na celé
  • Prekvapenie od Fitshakera – Nenechaj si ujsť špeciálny moment, ktorý Fitshaker odhalí priamo na párty!
  • Bubnová show s Campana Batucada – Bude to o energii a rytme, ktoré ťa roztancujú.
  • Interval show time – Na jednom pódiu sa vystriedajú tvoji najobľúbenejší tréneri, ktorí ti ukážu to najlepšie z Fitshakera.

Na koho sa môžeš ešte tešiť?

Oslavu Fitshakera si užiješ s najobľúbenejšími trénermi, ktorých poznáš z obrazovky. Tešiť sa môžeš na:

  • Mateja Olejára – Expert na vysokointenzívne tré
  • Janku JánošíkovúProfesionálka na tréningy pre mamičky.
  • Luciu Švaral – Inštruktorku pilatesu a jogy.
  • Lenku Velínskú, Jana Cahu, Maggie Kažimírovú a Nikol Chovancovú, ktorí ťa prevedú cvičením od pomalých techník až po dynamické

Na párty sa stretnú aj známi influenceri, ktorí sú súčasťou Fitshaker komunity, takže budeš mať príležitosť spoznať ich osobne, odfotiť sa a načerpať od nich ďalšiu dávku motivácie.

Príde aj Zora Czoborová: Fitnes kráľovná Slovenska

Zdroj: Fitshaker

Zora Czoborová, štvornásobná majsterka Slovenska vo fitnes, ťa na párty nielen motivuje, ale aj predvedie svoje skúsenosti priamo na mieste. Jej dlhoročná kariéra vo fitnes ju robí jednou z najrešpektovanejších osobností v tejto oblasti.

DJ Milan Lieskovský ťa rozhýbe skvelou hudbou

Zdroj: Fitshaker

O nezabudnuteľnú atmosféru sa postará DJ Milan Lieskovský, ktorý ťa svojim tanečným mixom dostane do pohybu. Jeho energické sety ťa nabudia a vytvoria tú správnu párty náladu.

A to je všetko?

Kdeže! Každý účastník párty sa môže tešiť na uvítací balíček plný darčekov, medzi ktorými nájdeš rôzne fitness produkty, zľavové kupóny do Fitshaker e-shopu a veľa ďalších prekvapení. Okrem toho budú na mieste pripravené stánky s fit dobrotami, kde si môžeš dopriať zdravé a chutné jedlá od partnerov podujatia.
A samozrejme, nezabúdaj na tombolu, v ktorej môžeš vyhrať hodnotn
é ceny od našich partnerov – fitness vybavenie, zdravé potraviny, doplnky výživy a ďalšie užitočné veci, ktoré ťa podporia v tvojej fitness ceste.

Nenechaj si ujsť túto akciu, v predaji sú posledné vstupenky!