Zradcovia už predviedli svoju jedovatú hru: Ktorý z nich si zvolil najlepšiu taktiku?

Dianie na rozprávkovom hrade Křivoklát začalo poriadne zhurta. Dozvedeli sme sa, ktorí súťažiaci budú po zvyšok hry plniť tajnú misiu Zradcov a ktorí zostanú plní podozrenia ako Verní. Blondínka Nicole, barber Lucas a novinár a komik Luděk už počas prvej noci zavraždili jedného zo svojich konkurentov. V šou sa začali intrigy a každý súťažiaci si pomaly volí vlastnú taktiku. Obzvlášť nekompromisná je Zradkyňa s anjelskou tvárou, ktorá sa rozhodne nebojí zamazať si ruky od krvi.

​Nicole si uvedomuje, že hra by sa mohla veľmi rýchlo obrátiť proti nej. Sama seba vníma ako ľahký cieľ, keďže pôsobí priateľsky a nevinne. Aj keď sa túžila stať Zradkyňou, v skupine to nemá vôbec ľahké.

Viacerí súťažiaci okamžite nadobudli podozrenie, že práve ona bude mať v rukách ich osudy počas temných nocí. Prezradil ju vraj výraz a zamrznutá tvár po tom, čo moderátor Vojtěch Kotek rozdelil všetkých na Verných a Zradcov.

Obyvatelia hradu počas dňa splnili prvú úlohu, za ktorú získali množstvo hradného zlata. Napriek úspechu a úsmevom na tvárach dlho pohoda netrvala. Už ten večer došlo k prvej vražde. Zradcovia sa po prvýkrát stretli zoči-voči, zatiaľ čo ostatní oddychovali v hradných komnatách. Bolo však jasné, že niekto sa už rána nedožije.

Zradcovia - prvá časť Zradcovia - prvá časť

Nicole si počas večera dávala pozor a naďalej pred ostatnými hrala rolu "dobrého" dievčaťa. S pribúdajúcími hodinami sa však jej postoj menil. "Hrozne sa teším, ako niekoho zabijem," prezradila tajne pred kamerami.

To, ako dokáže meniť kabáty, sme videli na tajnom stretnutí Zradcov. "Nie som si istá, či si budeme rozumieť. Zatiaľ nikomu nemôžem veriť," priznala. Pri spoločnej diskusii o tom, koho z hry vyradiť, navrhla Jiřího, ktorý ju od začiatku podozrieval. "Musím zo seba dostať tú pozornosť," vysvetlila. "Radšej nech odíde on, než ja," dodala na záver.

Tagy: reality šou