Diana Klamová rozhodne vie, ako zaujať: Pozrite sa na jej vypracované brucho!

Dianu Klamovú môžete poznať ako doktorku Grétu Blanárovú zo seriálu Nemocnica. Krásna blondínka sa okrem herectva venuje aj modelingu a vždy má čo ukázať. Nedávno sa predviedla na jojkárskej akcii v sexi čiernych šatách, ktoré odhalili jej krásnu postavu.

Nemocnica - Diana Klamova Zdroj: TV JOJ

​Diana Klamová, známa najmä zo seriálu Nemocnica, kde stvárňuje doktorku Grétu Blanárovú, je nielen úspešnou herečkou, ale aj modelkou. Svoju kariéru začala už v pätnástich rokoch a odvtedy precestovala kus sveta.

Okrem toho sa Diana venuje aj starostlivosti o svoje duševné zdravie, pričom sa naučila balansovať medzi pracovným a osobným životom, čo považuje za dôležité rozhodnutie.

Klamová tiež často hovorí o náročnosti práce v modelingu, kde čelí tlaku na vzhľad a občas aj kritike. Vďaka tejto skúsenosti sa naučila byť odolná voči negatívnym komentárom a dokáže si zachovať zdravý prístup k životu.

Nedávno sa objavila na jednej akcii TV JOJ, kde všetkých oslnila svojou krásou. Blondínka si zvolila rafinované čierne šaty, ktoré decentne odhalili kus jej tela. A veru, pohľad na ňu rozhodne stál za to!

Diana Klamová Diana Klamová

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Nemocnica