Princ Harry a Meghan Markle vraj čelia ďalšej kríze: Sú ich dni spočítané?

Zdá sa, že manželstvo princa Harryho a Meghan Markle čelí ďalším ťažkým skúškam. Po opakovaných špekuláciách o ich oddelených životoch prichádzajú nové informácie, ktoré vrhajú ďalší tieň na tento slávny pár. Kde sa nachádza ich vzťah dnes?

Zdroj: NETFLIX

​Harry a Meghan sú pod neustálym drobnohľadom verejnosti po celom svete. Dvojica viackrát otvorene priznala, že ich vzťahy s britskou kráľovskou rodinou nie sú ideálne. Meghan dokonca verejne poukazovala na rasizmus, ktorému údajne čelila zo strany niektorých členov kráľovskej rodiny.

Minulý rok sa objavili informácie o vážnej kríze v ich manželstve, počas ktorej mal Harry kontaktovať právnikov ohľadom možného rozvodu. A problémy majú pokračovať aj teraz. Princ sa viackrát objavil na verejných podujatiach úplne sám, bez prítomnosti Meghan.

Najnovším príkladom bola charitatívna akcia, ktorú organizoval herec Kevin Costner v Kalifornii. Meghan bola očakávaná hosťom, no napokon sa nezúčastnila. Dôvodom jej neprítomnosti bola údajná choroba, čo však neodvrátilo špekulácie o ďalších problémoch v ich vzťahu.

Toto podujatie však nebolo prvým, na ktorom sa princ Harry ukázal bez Meghan. O pár dní má vycestovať aj do New Yorku, kde má tiež absolvovať cestu osamote. Zahraničný portál The Sun dokonca informoval, že manželia údajne ani spoločne neoslávili Harryho 40. narodeniny.

Hoci princ strávil tento deň na „pánskej jazde“, je prekvapujúce, že vo svojom príhovore vraj ani len nespomenul svoju manželku. 

Podľa experta na kráľovskú rodinu, Phila Dampiera, je táto situácia mimoriadne zložitá: „Je príznačné, že teraz robí tak veľa sám. Žijú oddelene a zdá sa, že sa Harry snaží zistiť, aká je jeho budúcnosť. Mám podozrenie, že sa Harry cíti ako náhradný diel,“ tvrdí​.