KMP_HighTatras_SLK_1-FINAL2

Užite si začiatok adventu s najznámejším slovenským huslistom v Grand Hoteli Kempinski High Tatras

Tohtoročný advent v Grand Hoteli Kempinski High Tatras odštartuje výnimočné vystúpenie huslistu Filipa Jančíka. Komorný program pripravený exkluzívne pre túto príležitosť, predstaví jeden z najznámejších slovenských virtuózov v sobotu 30. novembra.

Uznávaný huslista vlani vypredal všetky svoje vianočné koncerty. V novembri tohto roka vyrazí už na piate kolo svojho akustického filmového turné po Slovensku, ktoré sa tentoraz ponesie v znamení dokonalých Vianoc. Jednou z jeho zastávok bude aj koncertné pódium v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na brehu Štrbského plesa.

Zdroj: TV JOJ

​Hoteloví hostia si budú môcť vychutnať znelky československých filmov a rozprávok, ktoré diváci obľubujú už celé desaťročia. Nebude chýbať ani špeciálny aranžmán z filmov Perinbaba, Tri oriešky pre Popolušku a mnoho ďalších.

Filip neostane nič dlžný svojej povesti a poslucháčom prinesie aj svetovú filmovú hudbu vrátane najobľúbenejších skladieb publika, ako sú Piráti z Karibiku, soundtracky z filmov Gladiátor, Forrest Gump, Pán prsteňov či hudbu zo seriálu Game of Thrones.

Rozprávkový hotel na brehu Štrbského plesa si pre hostí pripravil špeciálny ubytovací balíček na predĺžený víkend, ktorý zahŕňa nielen vstup na koncert, ale aj raňajky v hotelovej Grand Restaurant a voľný vstup najlepšieho hotelového spa na Slovensku – ZION SPA LUXURY.

Zdroj: TV JOJ

​Po skončení koncertu bude v hotelovom lobby pripravená oficiálna After Party, kde budú mať hoteloví hostia možnosť stretnúť sa s jedným z najznámejších slovenských huslistov a ako spomienku si odniesť podpis či spoločnú fotografiu.

Viac informácií nájdete TU.