Fight Night Challenge

Na tlačovej konferencii Fight Night Challenge zasahovala ochranka: Zo zákulisia sa na pódiu zjavila známa tvár z minulosti

Fight Night Challenge chystá v poradí siedmy turnaj, ktorý sa bude konať v bratislavskej GOPASS Aréne už 26.októbra. V hlavnom zápase sa predstaví Erik Tlkanec, ktorý nastúpi proti trom súperom. Mikefitko, Rigodanzo a Lakatoš nastúpia tentoraz proti Erikovi jeden po druhom, na rozdiel od predchádzajúceho zápasu, v ktorom na majstra Slovenska útočili dvaja naraz. K už tak zaujímavej karte, na ktorej nechýba Filip Sulík, Fučo či Sedro sa pridali nové zápasy, ktoré organizácia odhalila na konferencii v nedeľu.

Jednou z noviniek je návrat najskúsenejšieho bojovníka FNC, rapera Flexkinga, ktorý nastúpi proti tik-tokerovi Královi Pablovi z Česka, ktorý už predtým bojoval v organizácii Clash of The Stars. Flexking, ktorý zvíťazil nad Čis T-ym, Baronom či Strýcom Filipom prijal ponuku na duel, v ktorom bude mať váhovú prevahu jeho súper. V Bratislave si obaja vymenili niekoľko tvrdých slov, pri staredowne nechýbali ani facky a kopačky.  

Do boja sa pustia aj bývalé farmárky Azra a Ella, ktoré fightcard okorenia o tretí ženský duel v histórii organizácie. A vrelo to aj medzi Marekom „Fučom“ Fučíkom a stálicou šoubiznisu „z druhej strany“, ktorou je Desparado. Ikona jojkárskej reality show VyVolení dostala od bývalého zápasníka a stand-up komika ponuku do zápasu, ktorú ukecaný východniar nesmelo zmietol zo stola.  

FNC 7 plná zvratov, tvrdých zápasov celebrít a boxerov vtrhne do GOPASS Arény už 26. októbra. Lístky zakúpite v sieti predpredaj.sk, celý prenos môžete sledovať z pohodlia domova vďaka platforme jojplay.sk