Je manželstvo Harryho a Meghan v troskách? Princ sa mal definitívne rozhodnúť!

Princ Harry a Meghan Markle čelia zvestiam o možnom rozvode. Jeho posledné cesty bez manželky vyvolali otázky o ich súdržnosti. Zdroje naznačujú, že Harry je unavený z prekážok, ktoré ich vzťah zaťažujú, zatiaľ čo Meghan sa snaží o medzinárodnú slávu. Vraj sa už rozhodol.

Zdroj: Profimedia

​Manželia boli spoločne na verejnosti videní čoraz zriedkejšie, čo viedlo k špekuláciám o kríze. Podľa blízkych sa ich ciele rozchádzajú. Harrymu chýba Spojené kráľovstvo a chce, aby tam jeho deti vyrastali, zatiaľ čo Meghan sa sústredí na svoju kariéru.

Podľa priateľov syna zosnulej princeznej sa rodičia dvoch detí postupne odcudzujú. Obaja majú odlišné vízie a ich budúce kroky sa líšia. Rozvod však majú odmietať. „Je normálne, že páry nerobia všetko spoločne,“ vysvetlil denníku The Sun princov známy. Dodal, že Harry potrebuje robiť veci sám, no to ešte neznamená koniec ich šesťročného manželstva.

Princ strávil posledné tri týždne mimo domova v Montecite, pričom sa objavil bez Meghan v New Yorku, Londýne a Lesothe. Na týchto podujatiach vraj pôsobil veľmi šťastne, s úsmevom objímal ľudí a zapájal sa do rozhovorov. Jeden z prítomných sa vyjadril: „Vyzeral ako starý Harry, ktorého sme poznali a milovali. Vždy ožil na akciách, ako je táto, ale v poslednej dobe pôsobil dosť pochmúrne. Bol v dobrej forme, plný energie a vyzeral celkom rád, že je sám.“

Iný zdroj blízky Harrymu zas tvrdí, že vojvoda zo Sussexu už má jasnú predstavu o tom, čo chce, a to nezahŕňa život po boku Meghan Markle. „Je zrejmé, že nie je šťastný,“ uviedol pre web Geo. Podľa jeho slov Meghan nedodržiava svoje sľuby a jej hlavným záujmom je stať sa medzinárodnou celebritou.

„Meghan je odhodlaná stať sa medzinárodnou superstar a nedokážem si predstaviť, že by sa niekedy dobrovoľne vrátila do Harryho nenávidenej vlasti,“ dodala moderátorka GB News, Nana Akua.