Daniela Peštová priznala zlé výsledky lekárskych kontrol: Neuveríte, čo modelke zistili!

Supermodelka Daniela Peštová dbá na prevenciu. Chodí na pravidelné odbery krvi, na vyšetrenie prsníkov, ale na denzitometriu bola prvýkrát. Bohužiaľ výsledky neboli také dobré, ako očakávala!

"Po roku opäť na preventívnej prehliadke. Pani primárka mi hovorila, že čo sa týka prevencie, urobili sme obrovský pokrok. Veľké percento žien chápe dôležitosť tohto vyšetrenia a poctivo chodí," napísala po vyšetrení na mamografe Daniela Peštová, ktorá je pre mnohé ženy vzorom. Celý život si udržuje skvelú postavu, vďaka športu má dobrú fyzičku a dbá na vyváženú stravu. Každý deň užíva rôzne doplnky stravy, aby jej telo nechýbalo. Napriek tomu ju výsledky po vyšetrení kostí prekvapili!

"Nedávno som absolvovala denzitometriu – vyšetrenie, ktoré určuje hustotu minerálov v kosti, odporúčané ako mužom, tak ženám nad 55 rokov – a predovšetkým potom ženám po menopauze – ak môjmu údivu nedopadlo práve najlepšie. A tak čerpám déčko, ako to len ide," zverila sa na sociálnej sieti modelka. Vitamín D najradšej čerpá zo slnečných lúčov!