Erika Barkolová dráždi fotkami v bikinách: Pozrite na tú dokonalú postavu!

Moderátorka Erika Barkolová vie, ako zaujať! Nedávno vyrazila na fit pobyt do Talianska a svoju dokonalú postavu vystavuje na obdiv v bikinách. Povedali by ste, že je už babička?

Zdroj: Profimedia

​Erika Barkolová, známa tvár z obrazoviek TopStar, je pre mnohých symbolom energie a šarmu. V poslednom období však zaujala nielen svojimi profesionálnymi úspechmi, ale aj výraznou premenou postavy. Erika na verejnosti zažiarila so štíhlou figúrou, ktorú si všimli aj jej fanúšikovia.

Moderátorka si užívala slnečné lúče na ostrove Ischia, kam sa vybrala na fit pobyt. Spoločnosť jej tam robil aj malý vnúčik Oli, ktorý je pre ňu všetkým. Hoci Erika schudla už pred časom, jej štíhla postava, ktorú predviedla v Taliansku, môže byť inšpiráciou aj pre oveľa mladšie ročníky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova_erika)

"Môj prvý fitcamp na talianskom ostrove Ischia dopadol famózne! Dvakrát denne úžasné tréningy, more, termálne bazény a moja milovaná maminka mi robila spoločnosť aj s vnúčikom. Neviem sa už dočkať ďalšieho," napísala ku s*xi záberom.

Erika sa v minulosti venovala cvičeniu, no prišlo obdobie, keď musela všetky fyzické aktivity kvôli zdravotným problémom odložiť. Dnes je však späť vo svojej forme a vyzerá fantasticky.