SVADBA ROKA na obzore? Dara Rolins konečne prehovorila, ako si to predstavuje!

Speváčka Dara Rolins ešte nikdy nekráčala k oltáru. Po boku futbalovej legendy Pavla Nedvěda však čoraz častejšie spomína možnosť, že by si vymenili prstene. Dočkáme sa koncom roka prekvapenia?

Zdroj: Instagram/DR

​Dara Rolins, ktorá očarúva fanúšikov už od detských čias, je známa svojimi búrlivými vzťahmi. Hoci jej srdce dobili viacerí muži, ani jeden ju zatiaľ k oltáru nedoviedol. Sagvan Tofi, Patrik Rytmus Vrbovský ani otec jej dcéry Loly, Matěj Homola, to nezvládli.

No ako sa hovorí, radšej neskoro, ako nikdy. Stále nie je vylúčené, že by ten pravý mohol byť práve český futbalista Pavel Nedvěd, s ktorým Dara randí už tri roky. 

„Keby tá svadba bola, tak v zahraničí, aby to nedopadlo podobne ako v Ríme na klinike, kde mi robili facelifting,“ prezradila Dara českému Blesku. Tým narážala na škandál, keď sa do médií dostali fotky z plastickej kliniky, kde si dala omladiť tvár. A je jasné, že na svojom svadobnom dni by nechcela zažiť niečo podobné.

Dara však nie je jediná, ktorá okolo seba spôsobí ošiaľ všade, kam príde. Ešte zložitejšie je to s jej láskou Pavlom Nedvědom. „Na druhej strane je to v prípade Pavla jedno, pretože nie je krajina, kde by ho niekto nespoznal alebo nerozlúštil jeho totožnosť,“ vyhlásila s úsmevom. Pre víťaza Zlatej lopty z roku 2003 je skrátka akákoľvek anonymita nemožná.

Dara s úsmevom uzatvára: „Ťažko povedať, či svadba bude. Neviem, čo nám ten život ešte prinesie a čím nás prekvapí. My sa nebránime ničomu, ale nemáme to na zozname vecí, ktoré by sme si plnili a odškrtávali. Uvidíme, nechajte sa prekvapiť.“

Znamená to, že obľúbená speváčka necháva otvorené dvere pre veľký deň, ale na ťahu je teraz Nedvěd. Kto vie, možno nás už čoskoro čaká prekvapenie roka!

Zdroj: Instagram/DR

Tagy: Dara Rolins