V takomto STAVE ste Simonu Krainovú ešte nevideli: Bolestivý pozdrav z NEMOCNICE!

Česká kráska a ikona módneho sveta, Simona Krainová, zverejnila fotku z nemocničného lôžka. Po desaťročiach, čo si udržiavala status jednej z najžiarivejších tvárí na scéne, sa teraz musí popasovať so zdravotnými problémami. Čo sa jej stalo?

Zdroj: Instagram/SK

​Simona Krainová, manželka Karla Vágnera ml. a mama dvoch synov, Maxa a Bruna, je pre svojich fanúšikov symbolom zdravého životného štýlu. Šok nastal, keď sa táto sexi blondínka objavila na sociálnych sieťach priamo z nemocničného lôžka, kam ju priviedli vážne problémy. Modelka, ktorá vždy dbá na svoju kondíciu, podstúpila operáciu.

 „Môžete mať tisíc problémov v živote, ale pokiaľ nemáte zdravotný problém, nemáte žiadny problém. Pevné zdravie je ako koruna, ktorú nosíte, ale vidia ju len tí chorí,“ uviedla. Poďakovala sa tiež všetkým zdravotníkom: „Ďakujem zo srdca doktorom, sestričkám a všetkým tým statočným ľuďom, ktorí každý jeden deň tie naše padajúce koruny z našich hláv s maximálnym nasadením a empatiou nasadzujú späť.“ 

Topmodelka však zostáva záhadná. O svojej diagnóze alebo konkrétnej nemocnici odmieta hovoriť. „Nemôžem a ani nechcem konkretizovať moju diagnózu a ani nemocnicu, v ktorej sa momentálne nachádzam, pretože chcem mať pokoj a súkromie pri odchode domov. Vďaka za pochopenie, zvlášť v momente, kedy sa cítim ako prejdená kamiónom a pokrčená ako kus papiera ... ale idem ďalej, žijem!“ dodala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Simona Krainová opäť dokazuje, že jej odhodlanie prekonáva aj tie najťažšie životné výzvy. Fanúšikovia sú pri nej a prajú jej skoré uzdravenie. Či sa dozvieme viac o jej zdravotnom stave, je zatiaľ otázne, no jedno je jasné – česká diva to nevzdáva!