Dara Rolins a Pavel Nedvěd sa buchli po vrecku: Súkromným tryskáčom rovno do ich nového PALÁCA!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd sa postupne blížia k dokončeniu svojho honosného sídla na brehu jazera Maggiore. Luxusná vila na skale s výhľadom na jedno z najkrajších talianskych jazier sa čoskoro stane ich druhým domovom. Speváčka zverejnila zábery, z ktorých sa vám zatočí hlava!

Zdroj: Instagram/DR

​Pár odletel na miesto, aby skontroloval priebeh prác a spoločne sa tešili z pokroku. Po príchode súkromným lietadlom do Turína pokračovali autom a nakoniec sa k svojej nehnuteľnosti preplavili loďou.

"Dom je v rozkvete a myslím, že za dva tri mesiace bude hotovo a začne príjemná fáza zariaďovania. Na to sa obaja veľmi tešíme," prezradila pre český Blesk Dara, ktorá sa už pochválila fotkami z veľkolepej terasy vily.

Táto sklenená vila v tvare písmena L sa rozprestiera na troch poschodiach a ponúka veľký bazén a menšiu, pravdepodobne okrasnú záhradu. Súčasťou vily by mal byť dokonca výťah. Pozemok v obci Tronzano, ktorý pár získal v roku 2022, má rozlohu približne 2 000 metrov štvorcových a stál približne milión eur, teda 440 eur za meter štvorcový.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)