Magdaléna Šebestová to povedala na rovinu: Pre TOTO stále nemá chlapa!

Bývalá misska Magdaléna Šebestová stále udržiava svoj vzhľad a starostlivosť o seba na prvom mieste. Aj napriek tomu, že pravidelne cvičí a sleduje módne trendy, zdá sa, že jej srdce zostáva prázdne. Zatiaľ sa jej nepodarilo nájsť toho pravého. Čo je za tým? Odpoveď vás možno prekvapí.

Magdaléna Šebestová Zdroj: archív M.S.

​Šebestová, ktorá má dcérku Ninku s futbalistom Jánom Ďuricom, už má za sebou niekoľko vzťahov. Po rozchode so športovcom, ktorý sa aktuálne pripravuje na svadbu s misskou Dianou Kačurovou, sa posunula ďalej.

Avšak ani jej ďalší románik s politikom Györgyom Gyimesim netrval dlho. Odvtedy po svojom boku na verejnosti neukázala nikoho, hoci jej fanúšikovia si prostredníctvom Instagramu občas všimnú kytice kvetov, ktoré jej zrejme posielajú obdivovatelia.

Tak prečo je taká krásna žena stále bez muža? Šebestová otvorene priznáva, že má vysoké nároky, a preto radšej čaká, než by sa uspokojila s niekým, kto by jej nestačil.

Na Instagrame zdieľala: „Je lepšie byť single s vysokými nárokmi, než byť vo vzťahu, kde prijímaš minimum a prosíš o pozornosť, čas, rešpekt a úprimnosť.“ Je teda možné, že vie presne, čo hľadá, a nebojí sa na svojho princa počkať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Magdalena Sebestova (@meggieseb)

Magdaléna Šebestová ostáva verná sebe a odoláva tlaku nájsť si partnera za každú cenu, čím inšpiruje mnohé ženy, aby si udržali svoje štandardy a nebáli sa byť samé, ak to znamená čakať na niekoho, kto za to stojí.