Veronika Nízlová spravila HRUBÚ ČIARU za minulosťou: Už to konečne nemusí SKRÝVAŤ!

Sestry Nízlové pôsobia v slovenskom šoubiznise už dlhé roky. S fanúšikmi zvyknú zdieľať rôzne zážitky, ale aj nepríjemnejšie chvíle, ktoré občas stretnú každého z nás. Tentoraz sa však Veronika podelila s niečím, čo podstúpila, aby sa opäť cítila lepšie vo svojom tele.

Zdroj: Instagram/veronikatwiins

​Už sú to tri roky, čo sa brunetka stala mamou rozkošnej dcérky Ney. Nie všetko však šlo hladko. Veronika musela podstúpiť cisársky rez, čo, ako všetky mamičky vedia, predstavuje obrovskú výzvu.

Starostlivosť o malú princeznú jej komplikovali bolesti, rana po cisárskom sa jej dokonca otvorila, čo zhoršilo už aj tak náročné prvé dni materstva. Našťastie po boku mala sestru Danielu a maminu, ktoré jej vo všetkom pomohli.

Ako všetko, aj táto skúsenosť zanechala svoju stopu. Jazva po zákroku jej na tele ostala doteraz, no Veronika sa rozhodla s ňou niečo urobiť. Nedávno podstúpila revolučnú procedúru na klinike estetickej medicíny, kde jej pomohli vyhladiť pokožku a zjemniť jazvu.

Je to ihličková rádiofrekvencia, ktorá stimuluje tvorbu kolagénu a vypína pleť! Zbavuje tukovú vrstvu podkoží,“ pochválila sa fanúšikom na Instagrame. Procedúra nezostala len pri jazve – Veronika si ju nechala aplikovať aj na tvár a krk. Sestra Daniela sa rozhodla zas pre tento zákrok na problematických častiach paží, ktoré ju dlho trápili.