Twiinsky sa po dvoch rokoch od seba SŤAHUJÚ: Dôvod je jednoduchý, dievčatá si robili ZLE!

Sestry Nízlové sú vzájomne prepojené nielen kvôli tomu, že sú dvojičky, ale spája ich aj podobný osud. Z obidvoch sa stali slobodné mamičky, pre ktoré ich dcéry znamenajú celý svet. Ako však teraz Daniela oznámila na Instagrame, niečo sa medzi nimi udialo. Dokonca sa spolu s Lindou sťahuje preč z ich spoločného domu, v ktorom doteraz žili ako jedna veľká rodina.

Zdroj: INST/twiinsmusic

​Twiinsky majú skutočne silné sesterské puto. Majú spoločnú kariéru, távia spolu dovolenky a doteraz žili pod jednou strechou v dome, ktorý si pred dvoma rokmi nechali postaviť. No ako sa zdá, Daniela potrebuje zmenu.

„Back in Trenčín… Sťahujeme sa s Lindou späť sem. Aj keď sa naše baby milujú, majú obdobie, že si robia veľmi zle, takže verím, že separácia pomôže,“ prezradila Daniela.

Otázkou však zostáva, kam sa speváčka so svojou dcérou presne vracia. Trenčín je pre ňu významné miesto, pretože tam kedysi žila so svojím bývalým partnerom, futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má dcéru Lindu. Fanúšikovia špekulujú, či sa vracia do ich bývalého bytu alebo si s Lindou našla nové bývanie v tomto meste.