Andrea Verešová opäť DRÁŽDI verejnosť: Naozaj sa takto predviedla aj pred manželom?

Andrea Verešová, slovenská modelka a bývalá Miss Slovensko, opäť vzbudila pozornosť svojim vzhľadom. Tentokrát sa spolu so svojím manželom Danielom Volopichom vybrali na výlet do slnečného Marseille, kde si užívali nielen krásy francúzskej riviéry, ale aj kultúrne pamiatky. Kráska sa však nezdržala len pri pamiatkach – postarala sa o to, aby boli všetky oči upreté práve na ňu.

Zdroj: Profimedia

​Počasie v Marseille vyšlo slnečné a teplé, čo Andrea okamžite využila na to, aby sa predviedla v ľahkom a odvážnom oblečení. Na sociálnych sieťach zverejnila niekoľko záberov, kde pózuje v tielku, šľapkách a ultra krátkej minisukni.

Pár fotografií pôsobí tak, že by modelke stačil len malý predklon, a jej fanúšikovia by videli viac, než by si možno sama želala. Svojím dokonalým štýlom a postavou však zaručila, že je opäť stredobodom pozornosti.

Andrea Verešová a český advokát Daniel Volopich tvoria pár už od roku 2007 a ich vzťah pôsobí navonok harmonicky a stabilne. Spolu vychovávajú dve deti, Vanessu a Daniela, a často zdieľajú spoločné chvíle zo života na sociálnych sieťach. Modelka sa o svojom manželovi často vyjadruje s láskou a úctou, čo len potvrdzuje, že ich spolunažívanie je plné dôvery a vzájomného rešpektu.

Andrea je okrem toho známa svojou záľubou v luxusných dovolenkách a módnych kreáciách, ktoré pravidelne prezentuje na verejnosti. Tento výlet do Marseille bol ďalšou ukážkou jej štýlu a životného štandardu, no zároveň dokázala, že aj vo veku 44 rokov je stále v skvelej forme a plná energie.

Andrea Verešová Andrea Verešová Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial