Youtuberovi Gogovi sa splnil detský sen: Napadlo by vám, že túžil práve po TOMTO?

Už 22. septembra na JOJke odštartuje reality hra Zradcovia, ktorá dobyla svet a v jednotlivých krajinách si získala obrovskú popularitu. Boj dobra so zlom je skrátka nevyčerpateľnou studnicou tém a Zradcovia sú toho dôkazom. Na vlastnej koži to okúsil aj youtuber Daniel Štrauch známy ako Gogo, ktorý bol jedným zo súťažiacich!

Starobylý hrad Křivoklát, ktorý hral v českých dejinách významnú úlohu, už 22. septembra otvorí svoje brány 24 súťažiacim. Jedným z nich je aj známy youtuber Gogo, vlastným menom Daniel Štrauch. Nakrúcanie i atmosféru si užíval plnými dúškami. „Je to druhá reality TV, ktorej som sa zúčastnil, ale z tejto sa mi naozaj nechcelo ísť domov. Keby som mohol, hneď by som sa na hrad vrátil. Bol to pre mňa veľmi intenzívny zážitok. Bol to splnený detský sen, ktorý som nevedel, že som mal,“ povedal pre joj.sk.

Zradcovia - Daniel Strauch Zdroj: TV Prima / Štěpán Černý

​Účasť v Zradcoch sa stala jeho splneným detským snom, o ktorom netušil, že ho má, z viacerých dôvodov. „Keď som videl, akú produkčnú kvalitu do toho vložili, robil na tom viac než 100- členný filmový štáb a ide to do televízie do prime timu. To je silná kombinácia. Bude to hra, ale vyzerá to ako film a divák bude do toho vnesený. Môcť to zažiť, bol ten sen,“ vysvetlil.

Zradcovia - Daniel Strauch Zdroj: TV Prima / Štěpán Černý

​Princíp hry, nekompromisné pravidlá a prítomnosť ďalších 23 taktizujúcich ľudí boli podľa jeho slov veľmi silnou kávou. Hoci sa snažil spoliehať na svoj vnútorný kompas, nebolo jednoduché sa v tom celom zorientovať. „Ja som mal stres z toho, komu môžem naozaj dôverovať a či je dobrý pocit, ktorý mám. Či dám na svoj odhad alebo hrajú tú sociálnu hru naozaj dobre. Čím dlhšie ste boli uzavretý s nimi v tomto prostredí, kde väčšina dňa slúžila len na to, že ste taktizovali, to bolo ťažšie. Tešil som sa na hry, kde mohol človek vypnúť. To bola chvíľa, kde človek nemusí riešiť každú chvíľu tú taktiku, ale sme všetci jeden tím,“ dodal.

Sledujte reality hru Zradcovia už v nedeľu o 20:40 na JOJke!

Tagy: Gogo