Prečo moderuje reality hru Zradcovia práve Vojta Kotek? TOTO pri výbere jasne rozhodlo!

Veriť nemôžete nikomu, podozrievať musíte každého. Aj tak by sa stručne dal zhrnúť princíp reality hry Zradcovia, ktorá na JOJke odštartuje už 22. septembra. Moderátorskú taktovku prevzal známy herec Vojta Kotek, ktorého uvidíte v úlohe, v akej ste ho ešte nevideli. Prečo sa moderátorom stal práve on? Vieme, čo rozhodlo!

Hra, v ktorej má každé rozhodnutie svoje dôsledky a veriť nemôžete nikomu, prinesie na televízne obrazovky odveký súboj dobra a zla. Táto hra „na život a na smrť“ vás uchváti aj vďaka fantastickému výkonu Vojtu Koteka, ktorý Zradcov moderuje. To, že je zároveň aj herec, aj moderátor, mu vyšliapalo cestičku na hrad Křivoklát. „Kombinácia moderátora a herca bola niečím, čo bolo vyžadované svojím spôsobom. V tejto šou, ktorá existuje v mnohých jazykových verziách, vždy pristupujú k úlohe moderátora trošku inak. Mňa osobne bavili tie štylizovanejšie. Vravel som si, že by som to rád vyskúšal. Ale nebol som si istý, ako na to tí hráči budú reagovať. Pretože o Čechoch i Slovákoch sa často hovorí, že sú cynici. Že sa nenechajú len tak niečím obalamutiť. Tak som bol zo začiatku opatrnejší. Ale aj vďaka obsadeniu, ktoré sme tu mali a bolo skvelé, som si dovolil ísť do väčšej štylizácie,“ skonštatoval.

Zradcovia - Vojta Kotek Zdroj: TV Prima / Štěpán Černý

​V televíznej novinke sa predstaví v úlohe, ktorá tak trošku naháňa strach. A paradoxne, to ho veľmi teší. „Myslím si, že každý z nás má svoju temnejšiu stránku a ja som mal vďaka tomuto projektu šancu pohrať sa s ňou. Vždy ma trochu lákalo niekoho vystrašiť. A možno prekvapiť práve tým, že to odo mňa toľko ľudí nečaká. Už som pár podobných úloh hral, ale toto je veľmi unikátne tým, že to nie je filmové nakrúcanie,“ dodal s úsmevom.

Sledujte reality hru Zradcovia už v nedeľu 22. septembra o 20:40 na JOJke!

Tagy: Vojta Kotek