Zradcovia budú už pri príchode hodení do veľkej vody: Boj o život začne hneď v prvých minútach!

Šou, aká tu ešte nebola, prichádza na televízne obrazovky TV JOJ už dnes večer! Ak by ste očakávali prvé minúty, počas ktorých sa súťažiaci budú spoznávať a užívať si luxus a históriu Gotického hradu Křivoklát, rozhodne to tak nebude. Už od začiatku bude hra, inšpirovaná legendárnym Mestečkom Palermom zaspáva, poriadne drsná a nikto si nebude môcť byť istý, či prežije.

Hneď v úvode bude moderátor Vojtěch Kotek nekompromisný. Trinásť mužov a jedenásť žien sa ani nestihne vybaliť, a už medzi nimi začne vznikať napätie a poriadna dávka podozrenia. V tejto reality šou sa nedá veriť nikomu, čo si súťažiaci veľmi rýchlo uvedomia.

Ešte pred vstupom ich moderátor, ktorý bude jediný vedieť všetko, čo sa v šou stane, vyzve, aby spomedzi seba zvolili najdôveryhodnejšiu osobu. Práve tá potom dostane náročnú úlohu, ktorá môže niekoho poslať domov ešte pred samotným začiatkom hry.

Odhodlanie súťažiacich je však veľké, láka ich kopa hradného zlata, ktorú získajú len tí najlepší. Preto si každý zvolí vlastnú stratégiu. Niekto bude podozrievať, iní sa pokúsia byť nenápadní, či dokonca laškovať s ostatnými.

Od začiatku je však jasné, že súperi budú rozdelení na Verných a Zradcov. Zradcovia nesmú prezradiť svoju identitu a musia odviesť podozrenie na iných. Verní sa ich zas snažia odhaliť.

Či sa im to podarí, zistíte už dnes večer. Nezmeškajte prvý diel tejto napínavej hry o život, pretože nikdy neviete, kedy sa Zradcovia alebo vypočítaví Verní vrátia k vám domov. Buďte na pozore!

Sledujte reality šou Zradcovia už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!