Youtuber Gogo to povedal otvorene: TAKTO to v skutočnosti vyzeralo na nakrúcaní Zradcov!

V nedeľu večer odštartovala na JOJke reality hra Zradcovia, v ktorej súťaží aj youtuber a influencer Daniel Štrauch známy ako Gogo. Ten exkluzívne pre joj.sk prezradil, ako to v skutočnosti vyzeralo na nakrúcaní na Křivokláte a čo sa tam dialo!

Nakrúcanie reality hry Zradcovia, ktoré sa realizovalo na starobylom českom hrade Křivoklát, bolo podľa slov youtubera a influencera Daniela Štraucha psychicky veľmi vyčerpávajúce. Najťažšie však bolo zachovať si zdravý úsudok a nestratiť nad situáciou nadhľad. „Náš názor sa menil viackrát denne. S niekým sedíte na raňajkách, ste tam sami dvaja a keďže ste rozospatí a pomaly sa dostávate do toho dňa, tak si tou úprimnosťou získa vašu dôveru. Potom počas dňa sa rozprávate s niekým iným, kto povie, že tipoval mňa ako zradcu. Čo by ste nečakali. A ak ste už aj mali niekoho premysleného, koho napíšete večer za okrúhlym stolom, tak počas konverzácie mali šancu sa obhájiť,“ povedal pre joj.sk.

Zradcovia - Gogo Zdroj: TV Prima / Štěpán Černý

V spleti klamstiev, lží, intríg a stratégií bolo takmer nemožné zorientovať sa. Bola však jedna vec, ktorá Danielovi pomáhala. „Reč tela je najlepšie vodítko a pritom sa na to nemôžete vždy spoľahnúť. Bolo potrebné riadiť sa šiestym zmyslom,“ zhodnotil. Významnú úlohu hral aj výzor jednotlivých súťažiacich. Veď koniec koncov aj odveká múdrosť hovorí, že šaty robia človeka. „Niektorí chalani tam mali tridsať outfitov...(smiech) Treba sa obliecť tak, že to dokreslí váš charakter. Niekto tam šiel aj s tým, že bol iný ako v skutočnosti tvrdil. Ale dokreslil to tým outfitom a pridávalo to na autentickosti. Je to dosť dôležité,“ dodal s úsmevom.

Sledujte pokračovanie reality hry Zradcovia už v nedeľu o 20:30 na PLUSke!