Zradkyňa Nicole sa vo svojej zákernej hre neštíti ničoho: Neuveríte, čo spoluhráčom povie!

Reality hra Zradcovia začne naberať na obrátkach! V druhej časti sa nielenže staneme svedkami prvej „vraždy“, ale aj prvého okrúhleho stola, pri ktorom sa môžu verní zbaviť zradcov. Ale zároveň zradcovia môžu taktizovať tak, aby nič netušiaci verní poslali do vyhnanstva verných. A práve o to sa bude snažiť aj Nicole!

Krehko pôsobiaca blondínka Nicole bola v prvej časti reality hry Zradcovia označená rukou moderátora Vojtu Koteka za zradkyňu. Svoju zákernú hru začala hrať takmer okamžite a mnohí diváci boli už pri prvom tajnom konkláve zrejme prekvapení, ako strategicky uvažuje. To bol však len slabý odvar toho, čo uvidíme v druhej časti. Pri okrúhlom stole vyrukuje s otázkou, ktorá zaskočí asi všetkých spoluhráčov. „Ja by som sa chcela spýtať, či existuje iný dôvod, že moje meno padlo už párkrát, než to, že ma vnímate ako dobrého človeka? Tak som jasná voľba pre Zradcu. Povedali ste mi to aj viacerí do očí, čo som rada, že nekujete pikle za mojím chrbtom. Ale nedozvedela som sa vlastne vôbec nič,“ skonštatuje a zatvári sa ako nešťastná obeť.

Zradcovia - Nicole Zdroj: TV Prima / Štěpán Černý

​Najšokujúcejšia však bude jej prísaha, ktorú pri okrúhlom stole vysloví.Asi pár z vás vie, že som tu kvôli svojmu dedkovi, ktorý sa teší, že si to pozrieme spolu. Môžem vám prisahať na jeho smrť, že som verná,“ povie a mnohých práve tým presvedčí, že je naozaj verná. „Gól“ ale je, že v spovednici prezradí, že jej dedko je už dávno nebohý. Nuž, zdá sa, že Nicole sa v ceste za hradným zlatom neštíti ničoho…

Sledujte reality hru Zradcovia každú nedeľu o 20:30 na PLUSke!